AL MARE AFHAAL EN BEZORGRESTAURANT

AL MARE AFHAAL EN BEZORGRESTAURANT Pizzeria & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3329 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Al Mare Afhaal en Bezorgrestaurant. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 22:00 Weer lekker gegeten. Eten goed warm, vriendelijke bezorger.
19 sep 2022 om 20:39 Prima pizza. Helaas alle extra toppings wel betaald maar niet gekregen. Helaas kom je daar achter nadat je al fooi hebt gegeven aan de bezorger en je verder dit niet meer kan aangeven. Jammer, per e-mail niet te bereiken vooreen eventuele compensatie
18 sep 2022 om 23:56 Zonder te overdrijven woon al 20 jaar hier een van de weinigen in dit soort gerechten die echt goed zijn en kwaliteit top !
18 sep 2022 om 21:41 Het was weer helemaal goed. Eten was goed van smaak en goed warm. Helemaal tevreden.
9 sep 2022 om 7:45 Je hoeft geen service te verwachten van dit bedrijf. Mijn bestelling is niet geleverd . De bezorger heeft het huis niet kunnen vinden en is teruggegaan. Ik bellen waar het eten blijft. Eindstand: komen niet terug en fluiten naar je geld. Schandalig!
8 sep 2022 om 20:45 Stokbrood met kruidenboter waren gesneden pitta broodjes. En mijn extra bestelde sambal waren ze vergeten. De pitta broodjes voor de shoarma waren erg droog en hard. Kortom niet top allemaal
4 sep 2022 om 20:34 Helemaal goed zoals altijd!!!!
2 sep 2022 om 20:23 Eten was top maar bezorging half te uur te laat ander half uur van te voren besteld en dan ook niet compleet na 2 x gebeld te hebben een uur later de rest leren het daar nooit JAMMER
1 sep 2022 om 7:32 De shoarma was goed. Echt top! Alleen de patat was slap en de pasta carbonara zat niet heel veel smaak aan.
29 aug 2022 om 15:52 Heerlijk
28 aug 2022 om 21:08 Heerlijk gegeten! En de bezorging netjes op tijd!
27 aug 2022 om 23:31 Op zaterdag, dus ruim van tevoren besteld, maar keurig op tijd geleverd en superlekker gegeten !