AL MARE AFHAAL EN BEZORGRESTAURANT

AL MARE AFHAAL EN BEZORGRESTAURANT Pizzeria & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2480 beoordelingen
4 apr 2020 om 1:14 Top , zoals altijd!
3 apr 2020 om 20:09 Heerlijk gegeten en vriendelijke contactloze bezorger
3 apr 2020 om 20:05 Alles is erg lekker, we bestellen vaker hier. Alleen deze keer waren de bakjes kapsalon minder gevuld dan eerdere keren. Verder alles oké.
3 apr 2020 om 0:31 Het eten kwam echt veel te laat ruim 1,5 uur op moeten wachten. Het eten was koud!
31 mrt 2020 om 18:37 Die pasta carbonara is niet normaal vies!
30 mrt 2020 om 21:11 Vroeg schijfjes doorbakken waren nog slapper dan me lul vlees was top bezorging 40minuuten langer dan aangegeven tijd
30 mrt 2020 om 18:58 Altijd tevreden over de maaltijden maar ook over het personeel, altijd vriendelijk :) Tot de volgende keer!
29 mrt 2020 om 19:51 Meer dan 2 en half uur later pas de bestelling! 2 keer gebeld, we zijn onderweg. Patat, aardappelschijfjes en kipnuggets waren plakkerig en slap. Zelfs de kinderen vonden het niet lekker en viel het op! Warm was de patat ook niet. Eens maar nooit meer!
29 mrt 2020 om 16:13 We hebben 120 minuten moeten wachten op ons eten. Dat is echt te lang!
28 mrt 2020 om 7:20 Zou 50 minuten duren en iets langer kan ik ook begrijpen ivm Corona drukte maar wij hebben 3 uur moeten wachten!!!! 18.30 besteld en om 21.30 eindelijk kunnen eten. Ook bij drukte eerlijk zijn over de bezorgtijden!!!
27 mrt 2020 om 22:32 Bijna 2 uur op mijn eten moeten wachten teleurstellend ..:
27 mrt 2020 om 21:34 Wat grappig, ik kreeg het review mailtje eerder dan mijn bestelling. 18:40 besteld 20:15 zou de bezorging zijn 20:30 gebeld, bezorger is onderweg 21:30 nog maar eens gebeld, bezorger is nog steeds onderweg ... Het hoeft al niet meer ...